Bli medlem

Ställer du också upp på nykterhet, demokrati och solidaritet? Bli medlem hos oss, du kan engagera dig på många olika sätt  och/eller stödja oss och vårt arbete för en tryggare värld utan alkohol och droger genom att bli medlem!

Medlemskapet kostar 50 kronor första året och från andra året är kostnaden 150 kronor per år.

HUR BETALAR JAG MIN MEDLEMSAVGIFT?

Det finns flera olika sätt att betala sin medlemsavgift, se nedan. Välkommen att kontakta Medlemsservice om du har frågor!

SWISH (TILL NUMMER 123 671 3135)

Ange summa (50 eller 150 kr) och skriv i meddelandefältet följande uppgifter:  IOGT (mellanslag) personnummer (mellanslag) förnamn efternamn

BANKGIRO (5877-2633)

Ange OCR-nummer så matchas din avi automatiskt.

Ditt medlemskap i IOGT-NTO ger dig en hel del medlemsförmåner. Nedan har vi listat några av de mest populära och nya tillkommer efterhand.

TIDNINGEN ACCENT

Du får Accent, Sveriges största tidning om droger och nykterhet, fem gånger per år. Här kan du läsa om den senaste forskningen, följa alkohol- och narkotikapolitikens utveckling och inspireras av verksamheter som våra medlemmar anordnar runt om i hela landet. Accent finns naturligtvis även digitalt på accentmagasin.se.

HYRA STUGOR

Vi har fina stugor och konferensanläggningar runtom i landet, som du som medlem kan hyra till förmånliga priser. Vad sägs om till exempel Storvallens fjällstugor som du kan hyra sommar såväl som vinter, Sälsäters fjällgård i Sälen eller kurs- och lägergården Aspan vid havet mellan Ronneby och Karlskrona. Dessa och många fler gillar vi att tänka på som våra nyktra smultronställen. Läs mer och boka redan nu.

RABATT PÅ TRÄNING HOS ACTIC

Vill du träna för att orka mer och må bättre? Vi har inlett ett samarbete med Actic som innebär att du som medlem får 20 procents rabatt om du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap. Du får dessutom fri medlemsavgift (en engångssumma värd 549 kronor), två timmar med en tränare, ett skräddarsytt träningsprogram och en veckas gratis provträning. Kontakta Sofia Hast på [email protected] om du är intresserad och vill veta mer. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter på hemsidan. Erbjudandet gäller t o m 6 maj 2020.

KURSER OCH UTBILDNINGAR

Vi anordnar kurser och utbildningar i bland annat drogpolitisk påverkan, internationellt biståndsarbete och socialt arbete. På våra folkhögskolor kan du utbilda dig till Stödgruppsledare, Ungdomscoach eller Tolvstegsterapeut med KBT inriktning. Tanken är att ge dig verktyg för att kunna engagera dig i de frågor just du brinner för. Läs mer och anmäl dig här.

STUDENTBOSTÄDER

Planerar du att plugga i Stockholm eller Uppsala och behöver någonstans att bo? Då finns det möjlighet att hyra studentbostad i studenthemmen Tempus i Stockholm och Arken i Uppsala.

NYA VÄNNER OCH AKTIVITETER

Gillar du att dansa, laga mat, vara ute i naturen, chilla, nattvandra, teater eller bara fika och träffa vänner? Då har du kommit rätt, gå med i en förening eller bilda en egen! Du kommer att lära känna många nya människor och kanske till och med träffa vänner för livet. Läs mer om hur du bildar en förening.