OBS! – FULLBOKAT!

Den 21-23 aug är det åter dags att bege sig till Aspan för vår fina familjehelg med lek, fiske, god mat, fin natur och trevligt sällskap!
Vi börjar familjehelgen på fredagen kl. 18:00-19:00 med middag för den som önskar. Därefter finns kvällsaktivitet för den som vill. Helgen går i fiskarens tecken för de som vill prova sin fiskelycka. Vill man istället njuta av den vackra naturen, sköna bad, umgås eller njuta av en bra bok så gör man det – helgen är din! Måltiderna äter vi tillsammans. Lördag kväll blir det kvällsaktivitet och lite extra gott.

Vi har ingen arrangerad barnpassning vilket innebär att föräldrar själva ansvarar för sina barn under helgen. Resan ombesörjer och betalar man själv. Tänk på miljön och samåk gärna! Observera dock att vi inte har möjlighet att samordna transporter på familjehelgen.

Helgen kostar 300 kr för vuxna och 50 kr för barn upp till 15 år. Sätt in anmälningsavgiften på IOGT-NTO Malmös pg 249117-3. Din betalning bekräftar din anmälan och plats på familjehelgen. Du anmäler dig i formuläret som du hittar här:

https://forms.gle/47PiohXnmHTEU1es7

Aspan är vår kursgård och är ett vandrarhem som ligger granne med Blekinges vackra skärgård. Glöm inte att ta med egna sängkläder och handduk.

OBS!
VI följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Corona viruset, Covid-19.
Mycket av aktiviteterna sker utomhus och tidigare har flertalet av deltagarna varit barn och vuxna utanför riskgruppen.
Du som är frisk, ej uppvisar några symtom är varmt välkommen till att delta. Tillsammans värnar vi om oss själva och varandra.

Hör gärna av dig till Jenny Bolting 0730-23 45 06 vid frågor eller om du vill sätta upp dig på en kölista vid ev återbud.

Varmt välkomna hälsar IOGT-NTO Malmö och IOGT-NTO Syd